NyNyn logo

Ohjeet Nyrhilän Nykäyksen polkujuoksuun

Tapahtumapaikkana toimii Jängyn Erämiesten maja (Nyrhiläntie 57) n. 13 km Lappeenrannasta länteen. Huomioi että paikalle körötellään rinnakkaistietä (Lappeenrannasta päin Mikkelin liittymä ja Kouvolasta päin Palanutkangas-liittymä), sillä 6-tieltä ei pääse kääntymään Nyrhilän kohdalta. Pysäköinti on majan pihalla.

Tapahtumapaikka kartalla: Kansalaisen karttapaikka

Aikataulu ja materiaalit

Kaikki lähdöt tapahtuvat hieman porrastetusti klo 12 alkaen. Lasten lähtö on noin kello 12 ja aikuisten lähtö on heti lasten juoksun jälkeen noin kello 12:15. Jälki-ilmoittautumiset ja materiaalien nouto klo 11:45 mennessä. Jos ilmoittaudut Nykäykseen paikan päällä, varaathan käteistä maksuun. Lasten Napero-nykäys on ilmainen. Kaikki osallistujat käyttävät rintanumeroita. Numeron ja halutessaan reittikartan saa ilmoittautuessaan majan aulassa. Numerot palautetaan kisan jälkeen.

Reitti

Nykäys-reitin pituus on noin 11,5 km ja lyhyemmän Nynny-lenkin noin 8 km. Reitti on vaihteleva ja sisältää hiekka- ja metsäteitä, polkuja ja umpimetsää. Eteneminen vaihtelee nopeista luukutuspätkistä teknisiin, nopeita väistöliikkeitä vaativiin pikkupolkuihin ja jyrkkiin mäkiin. Reitillä pääsee ihastelemaan hienoja järvimaisemia ja kokemaan kauniita kuusikoita, joten mieli lepää jalkojen tehdessä työt. Pienten polkujen ja metsäpätkien takia nastalliset kengät tai pitävät maastojuoksukengät ovat suositeltavin vaihtoehto.

Reitti on merkitty maastoon punaisilla nauhoilla ja lisäksi risteyksissä on juoksusuunta merkitty nuolilla. Reitti ylittää pariin otteeseen kylätien, ja vaikka ylityksissä on valvonta, muista kurkata oikealle ja vasemmalle.

Lasten juoksu on viitoitettu yhtenäisellä valkoisella nauhalla maastoon ja se kiertää lähialueella.

Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa suorituksen aikana tapahtuneista vahingoista.

Muksula

Tarvittaessa lastenhoito järjestyy juoksun ajaksi. Ilmoittele etukäteen, jos tarvitset apua muksujen hoitoon.

Pukeutuminen, sauna, WC:t

Pukeutumis- ja wc-tilat ovat sisätiloissa. Ei nastakengissä sisälle! Lisäksi sauna on lämmin kisan jälkeen; naisten ja miesten pesu- ja saunavuorot sovitaan tilanteen mukaan.

Palkinnot

Jaetaan nopeimmille tulosten selvittyä ja lisäksi osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Lasten sarjassa kaikki palkitaan.

Kahvio

Maalissa kilpailijoille on tarjolla mehua/vettä. Lisäksi sisätiloissa palvelee kahvio, joka tarjoilee pientä suolaista ja makeaa jälkipuintien ajaksi. Varaathan kahviota varten käteistä.

Toimitsijoiden yhteystiedot

  • Miko Saarilaakso 0407333996
  • Mia Saarilaakso 0405100585
  • Laura Lakanen 0407779148
  • Jonne Lakanen 0440372627
NyNyn logo