Ohjeet Nyrhilän Nykäyksen polkujuoksuun

NyNyn logo

Tapahtumapaikkana toimiiJängyn Erämiesten maja ja majan piha-alue.

Tapahtumapaikka kartalla:Kansalaisen karttapaikka

Aikataulu ja materiaalit

Kaikki lähdöt tapahtuvat porrastetusti koronarajoitukset huomioiden klo 12 alkaen.Lasten lähtö on noin kello 12 ja pidempien reittien lähdöt heti lasten juoksun jälkeen noin kello 12:15 (11,5 km) ja 12.20 (8 km).

Jälki-ilmoittautumiset ja materiaalien nouto klo 11:45 mennessä. Jos ilmoittaudut Nykäykseen paikan päällä, varaathan käteistä maksuun. Lasten Napero-Nykäys on ilmainen. Kaikki osallistujat käyttävät rintanumeroita. Numeron ja halutessaan reittikartan saa ilmoittautuessaan majan aulassa. Numerot palautetaan maalissa.

Reitti

Nykäys-reitin pituus on noin 11,5 km ja lyhyemmän Nynny-lenkin noin 8 km. Reitti on vaihteleva ja sisältää hiekka- ja metsäteitä, polkuja ja umpimetsää. Eteneminen vaihtelee nopeista luukutuspätkistä teknisiin, nopeita väistöliikkeitä vaativiin pikkupolkuihin ja jyrkkiin mäkiin. Reitillä pääsee ihastelemaan hienoja järvimaisemia ja kokemaan kauniita kuusikoita, joten mieli lepää jalkojen tehdessä työt. Pienten polkujen ja metsäpätkien takia nastalliset kengät tai pitävät maastojuoksukengät ovat suositeltavin vaihtoehto.

Reitti on merkitty maastoon punaisilla nauhoilla ja lisäksi risteyksissä on juoksusuunta merkitty nuolilla. Reitti ylittää pariin otteeseen kylätien, joten muista kurkata oikealle ja vasemmalle. Tänä vuonna teiden ylitysten valvontaa on edellisvuosia vähemmän.

Lasten juoksu on viitoitettu yhtenäisellä valkoisella nauhalla maastoon ja se kiertää lähialueella Nyrhilän kuntopolun latupohjaa ja tiepohjia hyödyntäen.

Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa suorituksen aikana tapahtuneista vahingoista.

Pukeutuminen ja WC:t

Sisätiloissa olevat wc-tilat ovat käytössä. Peseytyminen ei tänä vuonna ole mahdollista majan tiloissa. Huomioithan myös, että nastakengillä ei voi liikkua sisällä!

Palkinnot

Jaetaan nopeimmille heti maaliintulon jälkeen ja lisäksi maalissa ojennetaan osallistujien kesken arvotut tuotepalkinnot onnekkaille. Lasten sarjassa palkitaan kaikki maaliintulijat.

Kahvio

Maalissa kilpailijoille on tarjolla mehua / vettä. Paikalla on myös pieni takeway-kahvio. Valitettavasti kahviossa käy vain käteinen.

Toimitsijoiden yhteystiedot

 • Miko Saarilaakso 0407333996
 • Mia Saarilaakso 0405100585
 • Laura Lakanen 0407779148
 • Jonne Lakanen 0440372627

Koronaohjeet:

 • Älä saavu paikalle, jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita.
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Käsien pesu on mahdollista wc-tiloissa, lisäksi tapahtuma-alueella on tarjolla käsidesiä
 • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Laita käytetty nenäliina jäteastiaan.
 • Vältä lähikontaktia muihin osallistujiin ja muihin paikalla oleviin ihmisiin.
 • Vältä pintojen koskettelua.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöön ennen ja jälkeen suorituksen. Laita käytetyt maskit jäteastiaan.

Muita toimenpiteitä:

 • Tapahtuma-alueella ei ole pesupaikkaa eikä muksulaa.
 • Erillistä tulostaulua ei ole, tulokset tulevat nyny.fi -sivulle tapahtuman jälkeen.
NyNyn logo